Logo Logo

De mooie wijken van Leesten-Oost

Leesten-Oost is opgedeeld in 3 verschillende deelgebieden: Het Looër Broek, Het Looër Woud en Het Looër Enk. Deze zijn allemaal ruim van opzet met veel groen en veel laagbouw. De mooie verlichting en fraaie bestrating maken het af en geeft een prettige invulling van de openbare ruimte in Leesten-Oost. In dit hele gebied zie je brede en autoluwe straten met veel groen. Ieder deelgebied heeft zo wel zijn eigen specifieke kenmerken en kwaliteiten in bouwstijl en  sfeer. Waar zie jij jezelf al wonen?

Van alle gemakken voorzien

In één van de buurtjes Het Looër Broek vind je het nieuwe winkelcentrum met o.a. een grote supermarkt, bloemist, bakker, boekwinkel, apotheek en een dierenartspraktijk. Je kunt al je dagelijkse boodschappen lopend doen! Andere voorzieningen in Leesten zijn bijvoorbeeld een buurtcentrum, een sporthal en een sportcomplex. De wijk is waterrijk, vol speelse waterpartijen en talloze bruggetjes.

Het Looër Woud: voor al je woonwensen

Het Looër Enk: ruimte voor het hele gezin

In Het Looër Woud is het project Quirijn deels al in aanbouw en heb je de kans om een villa te laten bouwen die voldoet aan al jouw woonwensen. Via openslaande deuren de tuin in lopen, uitgebreid koken in de grote keuken of ontspannen werken vanuit je ruime werkkamer. Kiezen voor een woning in Quirijn is kiezen voor maatwerk. In dit plan liggen 31 vrije kavels waar je een prachtige villa op kunt laten bouwen. Om je op weg te helpen én te inspireren, liggen er verschillende concepten van woningen voor je klaar. Jij vertelt hoe je wilt leven en wij ontwerpen jouw woning. Zie jij het plaatje al voor je? Realiseer ook jouw droomhuis in Het Looër Woud in project Quirijn.

Wonen in Het Looër Enk betekent wonen aan brede straten in een sfeervolle omgeving met waterpartijen en talloze bruggetjes. Subtiele hoogteverschillen door de aanwezige enk zorgen voor een verrassend effect in het straatbeeld. Door de verkeersluwe omgeving kunnen kinderen veilig voetballen en stoepranden op straat. Project Esdoorn in Het Looër Enk biedt je ruimte voor het hele gezin én een woning die van alle gemakken voorzien is. Op zoek naar de perfecte woning voor de toekomst? Bekijk de plannen in Het Looër Enk. Na de zomer start hiervan de verkoop!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?