De mooie wijken van Leesten-Oost

In Leesten-Oost ontwikkelen wij woningen in 2 deelgebieden: Looër Woud en Looër Enk. Beide ruim van opzet met veel groen en laagbouw. De mooie verlichting en fraaie bestrating maken het plaatje helemaal af. In het hele gebied zie je brede en autoluwe straten. Ieder deelgebied heeft zo wel zijn eigen specifieke kenmerken en kwaliteiten in bouwstijl en sfeer. Waar zie jij jezelf wonen?

image alt

Looër Enk: ruimte voor het hele gezin

Wonen in Looër Enk betekent wonen aan brede straten in een sfeervolle omgeving met waterpartijen en talloze bruggetjes. Subtiele hoogteverschillen door de aanwezige enk zorgen voor een verrassend effect in het straatbeeld. Door de verkeersluwe omgeving kunnen kinderen veilig voetballen en stoepranden op straat. Het Looër Enk biedt je ruimte voor het hele gezin én een woning die van alle gemakken voorzien is. Op zoek naar de perfecte woning voor de toekomst? Maak kennis met woonwijk Looër Enk.

Woonwijk Looër Enk
image alt

Looër Woud: voor al je woonwensen

Op de kavels van plan Quirijn in Looër Woud, konden kopers een villa te laten bouwen. Openslaande deuren naar de achtertuin, het realiseren van een woonkeuken of ontspannen werken vanuit een ruime werkkamer; het kon er allemaal. Koos je voor een woning op één van de 31 kavels dan koos je voor maatwerk. Er waren 8 verschillende woningontwerpen waar je uit kan kiezen. Alle 31 kavels zijn gebouwd en de bewoners hebben hun intrek genomen in hun droomhuis. Hiermee is de wijk Looër Woud helemaal afgerond.

Woonwijk Looër Woud
Wat is de status? Planning
Meer weten? Contact