Logo Logo

Waar ligt Leesten-Oost?

Nieuwbouwwijk Leesten-Oost ligt ten oosten van Zutphen, net onder Warnsveld en pal aan het Gelderse, groene landschap. Nog concreter: onder de Kerkhofweg die aansluit op de N319. Je fietst binnen 15 minuten naar de binnenstad van Zutphen. Natuur, ontspanning en de stad en vertier; alles is binnen handbereik.

Bos en rivier vlakbij…

Zutphen ligt tussen de Veluwe en de Achterhoek; een goed start- en eindpunt voor prachtige fiets- en wandeltochten in een mooie groene omgeving. Met Park Overkamp en de vijver met wandelpaden hoef je eigenlijk de wijk niet uit. Maar als je je horizon wilt verbreden, kan dat. Heel dichtbij zelfs. Fiets of wandel eens naar Landgoed ’t Waliën dat vroeger een heidegebied was. Op nog geen 6 km buiten Leesten-Oost tref je hier een gevarieerd landgoed aan met bos, poelen en bomenlanen. Waai eens uit langs de uiterwaarden van de IJssel. De oude IJsselstreek is prachtig om te ontspannen. 

…net als het stadscentrum

Het Gelderse Zutphen is één van de oudste Hanzesteden van Nederland met een rijk historisch verleden. Dit is onder meer terug te zien in de prachtig gedetailleerde gevels, spannende kronkelende straatjes en oude stadsmuren. Het historische centrum staat bekend om zijn unieke winkels en speciaalzaken maar ook van de galeries en werkplaatsen die je overal in de stad ziet. Bezoek de diverse markten die heel sfeervol zijn door de middeleeuwse panden die eraan zijn gelegen. Leesten-Oost ligt niet ver van het centrum af, binnen een kwartier fietsen ga je van nieuw naar oud.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?