Logo Logo

Uitstekend voorzien in Leesten-Oost

Je dagelijkse boodschappen lopend doen: dat kan gemakkelijk in Leesten-Oost. De nieuwbouwwijk heeft een uitgebreid winkelcentrum met o.a. een grote supermarkt, bloemist, bakker, boekwinkel, apotheek en een dierenartspraktijk. Met dit winkelcentrum, meerdere scholen en een mooi park, is Leesten-Oost een dorp op zich. Hier ben je uitstekend voorzien.

Winkels in Leesten

Boodschappen doen? Leesten-Oost beschikt over een eigen winkelcentrum. Lopend of met de fiets ben je er zo. In het winkelcentrum vind je onder meer een supermarkt, kledingzaken, een bloemenwinkel, dierenarts en een drogisterij. Ook is er een plein met een terras en vind je aan het water, even verderop, een horecapaviljoen.

Onderwijs en meer in multifunctioneel centrum

In Multifunctioneel centrum De Mene zijn onder meer de Lea Dasberg School, kinderdagverblijf De Blokkentoren, een peuterspeelzaal en Dagcentrum Zutphen van Zozijn gevestigd. Ook kun je er sporten.

Onderwijs in de omgeving

In het nabijgelegen Warnsveld kunnen kinderen naar Christelijke Basisschool Arcade, Openbare Basisschool Welgelegen of Openbare Basisschool Het Forum.

Speeltuinen

Verspreid door Leesten-Oost worden allerlei speelplaatsen en voetbalveldjes gerealiseerd. Dit gecombineerd met de rust in de wijken, maakt dat kinderen er veilig kunnen spelen.

Skatepark De Canyon

Echte lefgozers vermaken zich bij Skatepark Zutphen, dat pal naast nieuwbouwwijk Leesten-Oost ligt. Je kunt er allerlei stunts maken op skeelers, skateboard of BMX. Wie durft?

Park Overkamp

Een frisse neus halen? Wanneer je de deur uitstapt, sta je binnen een paar minuten in Park Overkamp. Dit park ligt op een heuvel met op de top een waar speelparadijs voor kinderen. Daaromheen kun je heerlijk fietsen, wandelen en joggen.

Vijver

Leesten-Oost wordt gesierd door een vijver met veel bomen, wandelpaden en een uitkijkpunt. Naast mooi is deze vijver zeer functioneel. Al het regenwater wordt er via zogenoemde wadi’s in opgevangen. Zo komt het op een natuurlijke manier in de grond terecht.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?