Logo Logo

Leesten-Oost goed bereikbaar

Leesten-Oost is uitstekend bereikbaar met de auto, de fiets én het openbaar vervoer. De vele fiets- en wandelroutes in het nieuwbouwplan maken het extra uitnodigend om de auto te laten staan. Via de speciale fietsbrug sta je namelijk in 15 minuten in het mooie centrum van Zutphen. Steden of dorpen in de omgeving bezoeken? De rondweg leidt je eenvoudig naar de A1.

Autoluwe opzet

Iedere wijk in Leesten-Oost heeft slechts 1 of 2 ingangen, waardoor het verkeer automatisch naar de hoofdwegen wordt geleid. Wil je naar de zuidelijke rondweg N314? Dan rijd je via de Canadasingel de wijk uit. In de buurten zelf geldt een maximale snelheid van 30 kilometer per uur en is er vooral veel ruimte gecreëerd voor fietspaden.

Met de bus

Aan de noordkant van Leesten-Oost, aan de Kerkhofweg, stoppen meerdere bussen richting Zutphen of Warnsveld. Stap op buslijn 83 en sta in een kwartier op het station van Zutphen. Of pak buslijn 80 richting het centrum van de stad, waarbij je onderweg iets meer haltes aan doet. Daarnaast rijdt er een buurtbus, lijn 193, naar Vierakker, Wichmond en Vorden.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?