Opgeleverd

Looër Woud vrije kavels Leesten-Oost

De woonwijk Het Looër Woud in Leesten-Oost ligt aan de aan de rand van Zutphen. Hier hebben 31 bewoners hun woonwensen gerealiseerd door een vrijstaande villa op hun kavel te laten bouwen onder begeleiding van Brummelhuis.

image alt

Speciaal voor het nieuwbouwplan ontworpen

De woningtypes voor de kavels in Het Looer Woud zijn speciaal voor het nieuwbouwplan ontworpen. Het type woning varieerde van een romantisch landhuis tot aan riante moderne villa. De adviseurs van Brummelhuis hebben de kopers van de kavels van A tot Z ontzorgd, van kavel tot sleuteloverdracht. Zo hebben ze geholpen bij het ontwerpproces, ondersteund tijdens het bouwtraject en al het papierwerk verzorgd. Wel zo makkelijk! Aannemer Kamphuis heeft de woondroom vervolgens werkelijkheid laten worden.

image alt

Een thuis voor jong en oud

Looër Woud is een deelgebied van nieuwbouwwijk Leesten-Oost en ligt aan de rand van Zutphen net onder Warnsveld. In de Gelderse groene omgeving zijn alle voorzieningen voor handen. Met een eigen winkelcentrum, meerdere scholen en een mooi park, is Leesten-Oost een dorp op zich. Hier voelt jong en oud zich thuis.

Autoluw en fietsveilig

Via de fietsbrug sta je binnen een paar minuten in het centrum van Zutphen en de rondweg leidt je zo naar de A1 en A12. Daarnaast brengt de trein of de bus je eenvoudig en snel naar omliggende steden of dorpen.