Planning Looër Enk

Looër Enk leeft! In deze rustige buurt binnen Leesten Oost komen in totaal circa 200 nieuwbouwwoningen. Er zijn al aardig wat woningen in diverse fases verkocht, gebouwd en al bewoond, maar de wijk is nog niet af. Goed nieuws dus voor jong en oud want er kan nog meer aanbod komen in deze gemoedelijke en kindvriendelijke buurt in Zutphen.

image alt

Looër Enk fase 5 - verkocht

De verkoop van Looër Enk fase 5 was in maart 2021. Er worden in totaal 37 woningen gerealiseerd met hoek- en tussenwoningen en verschillende type levensloopbestendige woningen: hoek- en tussenwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. De verkoop is snel gegaan, want binnen 2 maanden waren alle woningen verkocht.

De bouw is in oktober 2021 gestart en de verwachting is dat de woningen in het vierde kwartaal van 2022 worden opgeleverd.

image alt

Looër Enk fase 4-III - verkocht

Looër Enk fase 4-III bestaat uit 39 woningen. Het aanbod bestaat uit vrijstaande woningen, rij- en hoekwoningen, verschillende types 2 onder 1 kapwoningen en levensloopbestendige woningen. Alle woningen zijn intussen verkocht en in maart 2021 is de bouw gestart. Ook deze woningen zijn allemaal opgeleverd aan de kopers.

In juni 2021 werd de officiële handeling verricht door het leggen van de vloerplaten op de eerste verdieping. Bekijk hier de video.

image alt

Looër Enk fase 4-II - verkocht

Fase 4-II bestaat uit 10 woningen. Er zijn 4 2 onder 1 kap woningen en 6 levensloopbestendige woningen beschikbaar. De verkoop was in februari 2020 en alle woningen zijn binnen enkele maanden verkocht. In juni 2020 is de bouw gestart en in februari 2021 zijn alle woningen opgeleverd.

image alt

Looër Enk fase 4 - verkocht

Looër Enk fase 4 bestaat uit 30 woningen en liggen aan de Loor Enkweg en Pottsstraat. Deze fase heeft 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande woningen, rijwoningen en levensloopbestendige woningen. In november 2019 werd de verkoop gestart en in juni 2020 werd de bouw van deze woningen gestart. Alle woningen zijn in april 2021 aan de nieuwe bewoners opgeleverd.

image alt

Looër Enk fase 3-III - verkocht

Deze uitbreiding van Looër Enk bestaat uit 25 woningen. Deze fase heeft 6 woningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond, 18 diverse 2 onder 1 kapwoningen, maar ook 1 halfvrijstaande woning. Start verkoop was in april 2019 en de aannemer begon met bouwen in november in hetzelfde jaar. Alle woningen zijn intussen opgeleverd.

image alt

Looër Enk fase 3-II - verkocht

Omdat de hoek- en rijwoningen in fase 3-I zo populair zijn en snel verkocht waren is eind 2018 een extra blok van 7 hoek- en rijwoningen aan de Housestraat in verkoop gegaan. De aannemer kon deze woningen in één stroom meenemen in de bouw. Ook hier was de belangstelling groot. Dat is niet gek, want hier woon je vlak bij natuurgebied de Hoge Veluwe en het stadshart van Zutphen, in een autoluwe omgeving vol speelse waterpartijen en talloze bruggetjes. Een ideale plek!

image alt

Looër Enk fase 3-I - verkocht

Fase 3-I in Looër Enk bestaat uit 30 woningen. Er zijn hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen en levensloopbestendige woningen. De 2 onder 1 kapwoningen staan aan de Gervaisstraat, hebben standaard 3 slaapkamers, een aangebouwde garage en de achtertuin op het oosten. Aan de Kolkakkerlaan staan de 6 woningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond en een zonnige tuin op het zuiden. De 14 hoek- en rijwoningen staan in 2 blokken van 7 woningen aan de Housestraat. De verkoop was in september 2018 en alle woningen zijn aan de nieuwe bewoners opgeleverd.

image alt

Looër Enk Esdoorn - verkocht

De eerste woningen in Looër Enk gingen eind 2017 in verkoop. Alle 15 rij- en hoekwoningen aan de Canadasingel zijn allemaal verkocht. Door de zonnepanelen zijn deze ruime eengezinswoningen energiezuinig. Dus relatief lage maandelijkse lasten.

Nieuwbouw kopen? Zo werkt dat!
Deze kans niet mislopen? Bekijk de beschikbare woningen