Een hypotheek voor jouw duurzame nieuwbouwwoning

29 augustus '18

Koop je een milieuvriendelijke en duurzame nieuwbouwwoning in Looër Enk Leesten-Oost? Dan kan de Rabo GroenHypotheek interessant voor je zijn. Met een GroenHypotheek krijg je tijdens de eerste rentevaste periode 0,5% korting op de hypotheekrente voor 10 jaar vast.

Groenverklaring

Voor het aanvragen van een Rabo GroenHypotheek heb je een Groenverklaring nodig. Deze wordt afgegeven voor 10 jaar. Je krijgt rentekorting op jouw GroenHypotheek voor de duur van je Groenverklaring.

EPC-waarde van 0,4 of lager

Hoe energiezuinig een woning is, wordt uitgedrukt in een EPC-waarde (Energie Prestatie Coëfficiënt). Deze waarde geeft de hoeveelheid energie aan die er nodig is om een woning te verwarmen, ventileren en verlichten. Hoe lager de EPC-waarde hoe energiezuiniger de woning, hoe beter de woning is voor ons klimaat. De woningen van Looër Enk fase 3-I hebben standaard een EPC-waarde van 0,4. Kies je als meerwerkoptie voor meer zonnepanelen of bijvoorbeeld een gasloze woning en komt de EPC-waarde daarmee onder de 0,26 uit? Dan kun je mogelijk in aanmerking komen voor de voordelige Groenhypotheek. Alle informatie over de rentekorting van de Rabo Groenhypotheek lees je op de website van de Rabobank.

  VOORBEELD INVULLEN LINK AANPASSEN
  VOORBEELD INVULLEN LINK AANPASSEN