Verkoop Looër Enk fase 5 gestart

18 maart '21

Het is zover! De verkoop van Looër Enk fase 5 is gestart! Je hebt tot woensdag 24 maart 17.00 uur de tijd om je online in te schrijven voor de woningen. Wie weet hoor je binnenkort dat je een optie hebt op jouw droomwoning!

Maak nu je keuze
image alt

Kies uit 37 prachtige woningen

Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Alle beschikbare stukken kan je direct downloaden.

Heb je interesse in 1 of meerdere woningen in deze fase? Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door (max. 5 woningen). Tip: geef meer voorkeuren door!

Wil je meer kans maken op jouw favoriete woning? Vergeet dan niet een financiële check te uploaden. Lees hier meer over de financiële check.

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Doe dat dan snel want je kunt alleen die ene favoriete woning kopen als je een account hebt aangemaakt.

Account aanmaken
image alt

Vraag digitale brochure aan

De digitale brochure van Looër Enk fase 5 is nu te bekijken én te downloaden. Je vindt er alle informatie van de woningtypes en een compleet overzicht van de bouwnummers in deze fase. Allemaal gebundeld om jouw nieuwe huis en woonomgeving aan je vrienden en familie te laten zien! Je kunt de brochure downloaden op de pagina Woningen bij het bouwnummer van je voorkeur. Veel leesplezier!

Digitale brochure aanvragen

Ingeschreven, hoe nu verder?

Op woensdag 24 maart om 17.00 uur sluit de inschrijving. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Die vindt plaats op donderdag 25 maart. We proberen zoveel mogelijk kandidaten de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij verschillende criteria. Lees hier welke criteria dat zijn.

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht of een woning al dan niet aan jou is toegewezen. Welke woning dat is, zie je in jouw account van Mijn Eigen Huis. Je hebt dan een optie op die woning. Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen dan ben je reservekandidaat. Ook dat zie je in jouw account.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Maak een keuze uit 37 woningen Te koop: Looër Enk fase 5