Verkoop Looër Enk fase 4-III is gestart

19 mei '20

Het is zover: de verkoop van Looër Enk fase 4-III is gestart! Je hebt tot maandag 25 mei 17:00 uur de tijd om je online in te schrijven voor de woningen. Wie weet hoor je binnenkort dat je een optie hebt op jouw droomwoning!

Ga naar woningaanbod
image alt

Geef je voorkeur door

Er zijn 39 woningen die nu te koop zijn. Alles wat je nodig hebt om je keuze te maken staat online bij het woningaanbod en in jouw account van Mijn Eigen Huis. Alle beschikbare stukken vind je bij het woningtype onder het woningaanbod en kun je downloaden. Samen met alle overige informatie staan ze ook bij de documenten in het Mijn Eigen Huis account. 

Heb je interesse in 1 of meerdere woningen in deze fase? Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door (max. 5 woningen). Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. 

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Doe dat dan snel want je kunt alleen die ene favoriete woning kopen als je een account hebt aangemaakt.

Mijn Eigen Huis

Voorkeur doorgegeven, hoe nu verder?

Op maandag 25 mei om 17:00 uur sluit de inschrijving. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Die vindt plaats op dinsdag 26 mei. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij verschillende criteria. Lees hier welke criteria dat zijn.

Na de toewijzing krijg je via e-mail een bericht of een woning al dan niet aan jou is toegewezen. Welke woning dat is dat zie je in jouw account van Mijn Eigen Huis. Je hebt een optie op die woning. Heb je helaas geen woning toegewezen gekregen dan ben je reservekandidaat. Ook dat zie je in jouw account.

Financiële check Vergroot je kans!
Neem contact met ons op Vragen?