Verkoop Looër Enk fase 3-III is gestart

15 april '19

Het is zover: de verkoop van 25 woningen in Looër Enk fase 3-III is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt het downloaden waar en wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

image alt

Geef je voorkeuren door

Kijk bij je favoriete woning(en) voor onder andere de tekeningen, afwerking, meer- en minderwerk en nog veel meer van jouw favoriete woningen. Deze documenten vind je ook in jouw account van Mijn Eigen Huis. Log in en geef online maximaal 5 voorkeuren door.

Wil je een andere volgorde of een woning toevoegen of verwijderen? Dat kan! Aanpassen tijdens de inschrijfperiode kan tot en met maandag 22 april 17.00 uur. Op dinsdag 23 april krijg je uiterlijk aan het einde van de dag via e-mail de uitslag van de toewijzing en je ziet in jouw account of je een woning toegewezen hebt gekregen of dat je op de reservelijst staat. Vergeet je niet financiële check te uploaden?

Naar Mijn Eigen Huis

Maak een account aan

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis account? Maak er dan snel een aan en geef daar je woningvoorkeuren door. Meer over het aanmelden en hoe je een account aanmaakt zie je in het onderstaande filmpje. 

Account aanmaken

Tip: meer weten over wat erbij komt kijken als je een nieuwbouwwoning bij BPD koopt? Bekijk de hele videoserie met 10 korte filmpjes.

  Bekijk de woningen
  Meer over de toewijzing