Succesvol einde ontwikkelgebied Leesten Oost door oplevering Fase 5

14 maart '23

Op 19 juni 2022 werden de eerste palen geheid van Looer Enk Fase 5. Nu, eind januari, zijn de laatste woningen aan de Houtsingel van deelplan Looer Enk opgeleverd en door hun nieuwe eigenaren betrokken. Hiermee komt een eind aan jaren bouwen om een jonge fiets- en speelveilige woonwijk aan de rand van Zutphen te realiseren.

image alt

Een autoluwe plek voor jong en oud

Een wijk die plek biedt aan jong en oud. Met haar rijwoningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, maar ook levenloopbestendige huizen. Door de autoluwe opzet een rustig gebied dat met de groene en waterrijke omgeving een comfortabele plek biedt om te wonen en te leven. Elke buurt is op zo’n manier ingericht dat het een eigen karakter heeft. Door haar brede straten, vele waterpartijen en talloze bruggen is Leesten Oost een sfeervolle omgeving rijker. De karakteristieke en moderne architectuur werd afgestemd op de al bestaande bebouwing in de omgeving, waardoor je direct op je gemak bent en het voelt als thuiskomen.

image alt

Een zorgvrije toekomst omringd door water en natuur

Met de voorzieningen van de stad Zutphen op een steenworp afstand, gaan de nieuwe bewoners niets minder dan een zorgvrije toekomst tegemoet in de nabijheid van water en natuur.

Doordat alle woningen zijn opgeleverd verliest deze website haar functie en zal binnenkort worden omgezet naar alleen een referentiepagina met foto’s. Met vragen kun je nog altijd contact opnemen via het contact formulier.


Hieronder een selectie van woningen die onderdeel uitmaken van deze jonge wijk.

  Nieuws
  Home