27 november 2019

Start verkoop Looer Enk fase 4

Woensdag 27 november start om 17:00 uur de online verkoop van de woningen in Looer Enk fase 4. Tijdens de inschrijfperiode geef je maximaal 5 voorkeuren door via jouw account van Mijn Eigen Huis. Hoe dat werkt leggen we je graag uit!

image alt

Meld je aan als belangstellende

Heb jij je al aangemeld als belangstellende voor de woningen van Looer Enk Fase 4? Dan ontvang je op woensdag 27 november een nieuwsbrief met link naar een speciale pagina waarop we het online traject uitleggen en wat je moet doen om je voorkeuren door te geven. Daarna ga je vanuit die pagina naar jouw account van Mijn Eigen Huis. Hier staan ook alle verkoopstukken zoals plattegronden, technische informatie over de woningen maar ook juridische documenten. Neem alles op je gemak door en stel gerust vragen als je die hebt.

Ben je nog niet aangemeld of heb je nog geen account? Geen probleem! Maak snel een account aan van Mijn Eigen Huis. Zo ben je goed voorbereid en hoef je niets te missen.

Maak een account aan
image alt

Definitieve prijzen

Heb je een oogje op één van de mooie woningen? Dan wil je natuurlijk wel weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. Goed nieuws. De definitieve prijzen zijn ook vastgelegd.

De prijs is afhankelijk van het gekozen bouwnummer en de extra opties waarvan je gebruik maakt. Weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bekijk alle woningen bij het woningaanbod.

Verkoopprocedure en toewijzing

20 november '19

Tot dinsdag 3 december 17:00 uur heb je de tijd om maximaal 5 voorkeuren door te geven. Daarna worden alle inschrijvingen verzameld en de woningen toegewezen. Op donderdag 5 december is de toewijzing zichtbaar in je Mijn Eigen Huis account én je ontvangt een e-mail met het positieve of helaas minder goede nieuws voor jou. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de bouwnummers. Daarbij kijken wij naar de meest concrete kandidaten en hanteren wij enkele criteria. Meer over de toewijzing zie je in stap 4 van het filmpje hieronder. 

Verkoopprocedure en videoserie
  Verkoopprocedure
  Woningen