18 maart 2021

Start verkoopdatum bekend | Looër Enk fase 5

De start verkoopdatum voor alle 37 woningen van Looër Enk fase 5 is bekend. Deze fase bestaat uit hoek- en tussenwoningen en verschillende type levensloopbestendige woningen.

Zie jij jezelf hier wonen?

25 februari '21

Op donderdag 18 maart 2021 om 15.00 uur start de verkoop en kan je jouw voorkeuren online doorgeven, via het Mijn Eigen Huis account. Je kan jouw voorkeuren doorgeven tot en met woensdag 24 maart tot 17.00 uur. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt op donderdag 25 maart, per mail te horen of jij een woning toegewezen hebt gekregen.

Sneak peek #028

Hieronder vind je alvast een sneak peek van de impressie van bouwnummer 28. De interieur impressie toont de inrichting van een tussenwoning met een woonoppervlakte van 109 m2. Er is een ruime woonkamer die grenst aan de tuin. Aan de voorzijde van de woning ligt de keuken met uitzicht op het groen. Op de 1e verdieping heb je 3 slaapkamers. Aan jou de keus waar je gaat slapen.

Heb je interesse in bouwnummer 28? Vergeet dan niet om ze op jouw wensenlijst te plaatsen. Als de verkoop is gestart kan je jouw favoriete bouwnummer(s) vanuit je wensenlijst in het winkelmandje plaatsen. Handig toch?

Impressie bnr 028

Mis je nog informatie?

De start verkoop begint al snel en veel informatie kan je al onder de woningpagina vinden. Heb je nog vragen over meerwerkopties en wil je weten wanneer de impressies te zien zijn of ben je benieuwd naar de definitieve prijzen? Geen zorgen. Ondanks dat we alleen de concept impressies / plattegronden en de voorlopige prijzen van de woningen met je gedeeld hebben, zijn we nog bezig om alles klaar te zetten. In de aanloop naar de start verkoop gaan we alle informatie delen. Vergeet je dus niet om je aan te melden!

Lees alles over Mijn Eigen Huis
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen