6 september 2018

Save the date

Start verkoop 30 woningen Looër Enk

Op naar de start verkoop!

26 juli '18

Op 6 september starten we met de verkoop. Wij zijn er bijna klaar voor, jij ook? Je kunt nu alles over de 30 woningen in Looër Enk, Leesten-Oost op de woningpagina vinden. Deze stukken zijn ook in je Mijn Eigen Huis-omgeving zichtbaar onder het tabje Documenten bij de Project- en Juridische informatie.

Inloggen of een account aanmaken

Bereid je goed voor

Heb jij een oogje op 1 van die prachtige 30 woningen van fase 3-I? Bereid je dan goed voor. Wij hebben bij de bouwnummers nu ook de beschikbare stukken zoals de brochure en de prijslijst als download toegevoegd. Neem alles op je gemak door. Heb je je keuze gemaakt? Zet jouw favorieten dan alvast klaar in je Mijn Eigen Huis-omgeving en vraag een financiële check aan bij je financieel adviseur of hypotheekverstrekker.

In verkoop en dan?

Op 6 september ontvang je een e-mail met een link naar de speciale verkooppagina. Op dat moment is op de website en in jouw Mijn Eigen Huis account alle informatie beschikbaar waarop je jouw keuze kunt baseren. Je kunt maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Tot 12 september, 17:00 uur kun je je voorkeuren wisselen, woningen uit je lijstje verwijderen of toevoegen. Deze wisselingen worden direct opgeslagen. Je doet dit allemaal overzichtelijk binnen jouw account. Jouw inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Per toekomstig huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd. Op 13 september weet je uiterlijk om 18:00 uur of je een optie op jouw droomhuis hebt.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Online een woning kopen? Lees hoe het werkt