Op 6 oktober starten we met de verkoop!

30 september '17

Op 6 oktober is het zover. Dan starten we met de verkoop van 15 rijwoningen in Leesten-Oost, Looër Enk in Zutphen. Altijd al in Leesten-Oost willen wonen? Mis deze kans dan niet en maak vandaag nog een account aan voor Mijn Eigen Huis. Alleen zo kun je tijdens de inschrijfperiode van 6 tot en met 15 oktober jouw voorkeuren aangeven.

Vragen? Kom naar het infocentrum

Het je vragen over de woningen in Leesten-Oost? Kom dan op 6 oktober tussen 17.00 - 19.00 uur naar het Woon Info Centrum aan de Canadasingel in Zutphen. Dit is tegenover Skatepark De Canyon. Daar staan de makelaars voor je klaar. Behoefte aan een vrijblijvend hypotheekadvies? In het infocentrum zijn ook hypotheekadviseurs van de Rabobank aanwezig voor alle vragen over de financiering van een nieuwe woning.

Voorkeuren en toewijzing

Via jouw account kun je je tijdens de inschrijfperiode inschrijven voor jouw 5 meest favoriete woningen van type Esdoorn in Leesten-Oost. Zorg dus dat je tijdig jouw favoriete woningtypes bij je Favorieten hebt staan. De kans is groot dat zich straks meer belangstellenden melden dan er woningen te koop zijn. In dat geval worden de woningen toegewezen. Meer over de toewijzing lees je achter de infobutton in Mijn Eigen Huis.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Heb jij je favoriet al gevonden? Bekijk de woningen