Ook fase 3-II kun je online kopen

21 november '18

Bij fase 3-I hebben een aantal kopers al het gemak van volledig online kopen ervaren. Ook bij fase 3-2 kun je ervoor kiezen het hele verkooptraject online te doorlopen. Onderteken jij straks jouw koopcontracten voor één van de 7 woningen van fase 3-II digitaal vanuit je luie stoel? Een paar schoenen online kopen is bijna voor niemand meer vreemd. Maar een nieuw huis volledig online kopen? Dat is nog voor weinig mensen weggelegd. Toch kan dat binnenkort weer in Leesten-Oost! Liever contact met de makelaar? Dat kan natuurlijk ook. 

Inloggen of account aanmaken

100% online

Binnenkort gaan wij met de 7 woningen van fase 3-II in verkoop. Als jij na de verkoopperiode een woning toegewezen hebt gekregen bepaal jij vervolgens hoe je het aankoopproces wilt doorlopen. Volledig online of met behulp van de makelaar. BPD heeft dit al bij projecten in bijvoorbeeld Amersfoort, Vianen, Goorle en Tilburg gedaan. Maar ook dichter bij huis, bij fase 3-I in Leesten-Oost, hebben een aantal kopers al voor dit gemak gekozen. Nu staat een huis "online kopen" ook klaar voor fase 3-II Leesten-Oost. Iedereen die geïnteresseerd is in één van de 7 woningen van deze fase kan ervoor kiezen online een huis kopen. Hoe uniek is dit.

Of de makelaar

Uiteraard blijft het ook mogelijk om persoonlijk contact met Eggink Maalderink Garantiemakelaars of Ten Hag Zutphen op te nemen. Dit kan zowel digitaal als fysiek. Weten hoe dit proces verloopt? Lees de verkoopprocedure.

Mijn Eigen Huis

Interesse in een woning van fase 3-II in Loer Enk Leesten-Oost? De eerste stap richting deze verkoop zet je zelf. In je persoonlijke Mijn Eigen Huis-omgeving ontvang je belangrijke berichten over de 7 woningen van fase 3-II in Leesten-Oost. Zo kun je er jouw voorkeuren opgeven als de verkoop is gestart en uiteindelijk met een aantal klikken verder kan je jouw eigen droomhuis kopen. Bereid je goed voor op de verkoop en maak nu al een account aan. Zo mis je niets.

Financiële check

Zijn er straks bij het toewijzen van de woningen van fase 3-II, meerdere kandidaten op 1 bouwnummer? Dan kijken we of een kandidaat al een financiële check heeft laten doen. Vraag deze dus nu al aan, dit kan in je voordeel werken! Een financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen of aantoont dat je met eigen middelen kunt betalen. Zodra we met fase 3-II in verkoop zijn, kun je de financiële check uploaden in jouw Mijn Eigen Huis-omgeving.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Staat jouw droomwoning erbij? Bekijk de woningen van fase 3-II