Maak kennis met Looër Enk fase 3-III

11 maart '19

Looër Enk is straks weer 25 nieuwbouwwoningen rijker! Het aanbod in fase 3-III bestaat uit 18 statige 2 onder 1 kapwoningen, 6 levensloopbestendige hoek- en rijwoningen en 1 halfvrijstaande woning. Je woont hier straks in een kindvriendelijke, autoluwe nieuwbouwwijk. Basisscholen zijn om de hoek, speelvoorzieningen zijn er al en het winkelcentrum voor je dagelijks boodschappen is ook vlakbij.

image alt

Registreer je op een woningtype

De verkoop van de 25 woningen in fase 3-III start nog voor de zomer van 2019. Je vindt hier 18 verschillende 2 onder 1 kapwoningen. De indeling van deze woningen is gelijk maar de buitenkant verschilt. De ene woning is wit gekeimd, de andere heeft rode bakstenen. Maar ook zijn er verschillen in gevels. Enkele hebben een Frans balkon, andere hebben aan de voorkant grote hoge ramen op de begane grond. Ook zijn er 6 levensloopbestendige rijwoningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Bekijk het aanbod

Waar staan de verschillende woningen

Alle woningen in fase 3-III zijn door de rijke detaillering prachtig om te zien. De gevels van de 2 onder 1 kapwoningen worden in 2 kleuren uitgevoerd en hebben verschillende gevels. Maar er is nog meer variatie. Denk hierbij aan woningen met grote ramen op de begane grond, een hoog opgetrokken gevel aan de voorzijde of een Frans balkon aan de grootste slaapkamer op de 1e verdieping. Alle 2 onder 1 kapwoningen hebben een aangebouwde garage.

Een halfvrijstaande woning heeft dezelfde woningplattegrond als de 2 onder 1 kapwoning en staat aan de kant van de garage geschakeld met de woning ernaast. Aan de andere kant staat de woning vrij. De 6 woningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond hebben allemaal een tuin op het zuiden en een houten berging in de achtertuin. In onderstaande kaart zie je precies waar de woningen allemaal staan. Er is vast een woning voor jou bij! 

  Lees de planning
Hier wonen? Bekijk de woningen