Maak kennis met de makelaars van Looër Enk fase 5

11 februari '21

Het aankoopproces van je nieuwe woning kun je straks volledig online doorlopen. Een handtekening plaats je dan zelfs digitaal onder de overeenkomst. Maar wat als je liever met een makelaar om tafel gaat? Kan dat dan nog wel? Natuurlijk! We hebben 2 makelaars gekozen om je door het aankoopproces heen te leiden. We stellen de makelaars daarom graag aan je voor.

ten Hag makelaarsgroep

Aan de Spittaalstraat in Zutphen vindt je hét makelaarskantoor in de omgeving. Wij beschikken over lokale kennis, waarmee wij jou optimaal van dienst zijn. De gerenommeerde makelaars kennen de regio als geen ander.

Ten Hag makelaarsgroep is een full service kantoor met ruim 25 jaar ervaring met het verkopen van nieuwbouw in Zutphen. Onze nieuwbouwspecialist Bram Gort begeleidt je op weg naar je droomwoning. Met aandacht voor je wensen, verwachtingen en eisen. Bij ten Hag ben je aan het juiste adres.

ten Hag makelaarsgroep
ten Hag makelaarsgroep
Eggink Maalderink Garantiemakelaars

Eggink Maalderink Garantiemakelaars

Eggink Maalderink Garantiemakelaar is een full-service makelaarskantoor. Ze ondersteunen je in het hele verkoop- of aankooptraject. Van kennismaking tot overdracht: je kunt alles aan ze overlaten. Zo weet je zeker dat je niks over het hoofd ziet. Elke fase wordt tot in de puntjes voorbereid.

Hans Nijland, directeur van Eggink Maalderink, is trots op het team. “Onze kracht is dat wij goed relaties kunnen opbouwen en dat wij met een mooie portefeuille in de bestaande woningen en in de nieuwbouw veel mensen kunnen bedienen en hun woonwensen kunnen invullen. Het is mooi en dankbaar werk om daar een rol in te spelen.” Hans Nijland helpt je dan ook graag bij de aankoop van jouw nieuwe woning in Looër Enk fase 5. 

Eggink Maalderink Garantiemakelaars
Benieuwd naar het aanbod Bekijk de woningen
We staan je graag te woord Neem contact op