Laatste aanbod van Leesten Oost | Looër Enk fase 5

3 december '20

We naderen het einde van het jaar 2020 en we hebben groot nieuws voor je. Er komt nieuw aanbod aan en dat is ook het allerlaatste aanbod van Looër Enk. Wil je deze kans niet mislopen? Schrijf je dan in voor fase 5.

Dit wil je weten!

Woningaanbod
Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen van Looër Enk fase 5. Er komen in totaal 37 woningen met de keuze uit 5 verschillende woningtypes. Je hebt de keuze uit hoek- en tussenwoningen, levensloopbestendige hoek- en tussenwoningen en levensloopbestendige 2 onder 1 kapwoningen. Een aantal levensloopbestendige woningen zijn zelfs aangepast met de mogelijkheid voor een garage. Geweldig toch?

Ligging
Natuurlijk ben je ook benieuwd naar de ligging van deze woningen. Op de foto kan je de locatie bekijken. Het is de laatste strook aan de rand van het gebied. Voor de exacte locatie van de bouwnummers moet je nog even geduld hebben. Zodra die ingetekend zijn, dan kan je de bouwnummers op onze interactieve kaart bekijken. Wil je ook wonen op een mooie locatie met prachtig uitzicht in een nieuwbouwwoning? Meld je dan aan!

Nog enkele woningen beschikbaar Looër Enk fase 4-III
Bekijk de overige fases Planning