Kleine toegift op fase 3-I

8 november '18

Bijna alle woningen van fase 3-I zijn inmiddels verkocht. Daarom hebben we leuk nieuws. Er komt een kleine toegift op deze 30 woningen. Namelijk 1 blok met in totaal 7 hoek- en tussenwoningen! Heb je in fase 3-I geen woning toegewezen gekregen en was zo'n prachtige hoek- of tussenwoning wel jouw droomhuis? Dan heb je met fase 3-II opnieuw een kans dit droomhuis te bemachtigen.

Inloggen of account aanmaken

Fase 3-II

In fase 3-II komt 1 blok met 2 hoek- en 5 tussenwoningen in het aanbod. Deze woningen worden door aannemer Nikkels in één stroom meegenomen in de bouw van fase 3-I. In de wijk Looër Enk in Leesten-Oost woon je vlak bij natuurgebied de Hoge Veluwe en het stadshart van Zutphen, in een autoluwe omgeving vol speelse waterpartijen en talloze bruggetjes. Is een hoek- of tussenwoning op deze plek jouw grote woonwens? Maak dan nu een account aan voor Mijn Eigen Huis. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen richting de start verkoop van de 7 woningen van fase 3-II. De bouwnummers en hun specificaties staan al op onze website bij het woningaanbod. Heb jij ze al gezien en heb je interesse? Geef jouw favoriete woning(en) een 'like' door op het hartje te klikken.

Liever een 2-onder-1 kapwoning?

Ben je niet op zoek naar een hoek- of tussenwoning, maar naar een 2-onder-1 kapwoning in Zutphen, Leesten-Oost? Er zijn er nog een paar beschikbaar van fase 3-I. Neem direct contact op met één van de verkopende makelaars als je interesse hebt in één van deze prachtige 2-kappers. 

Ook wonen in Leesten-Oost? Lees hoe het werkt
Ook wonen in Leesten-Oost? Bekijk het gehele woningaanbod