Hoogste punt 15 woningen Esdoorn

12 oktober '18

Maandag 8 oktober jl. bereikte de bouw van de 15 woningen type Esdoorn in Looër Enk het hoogste punt. Voor enkele kopers werd dit wel een heel speciaal moment. Zij kregen namelijk de eer om de eerste dakpannen in het project te leggen!

Een goed gebruik

Dit officiële moment werd gevierd met alle toekomstige bewoners, bouwplaatsmedewerkers en betrokken relaties in dit project. Als dank voor hun goede inzet, werden de bouwplaatsmedewerkers getrakteerd op een warme hap tijdens de schaft. Een goed gebruik binnen de bouwwereld.

Over het project

De aannemer die deze 15 woningen bouwt is TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep. In dit deelgebied werden eerder al 7 woningen van type Esdoorn gerealiseerd. Als deze 15 woningen zijn opgeleverd, is dit deelgebied met totaal 22 woningen klaar. De bouw verloopt zeer voorspoedig en alle kopers zijn erg enthousiast over hun nieuwe huis in aanbouw. Naar verwachting worden de woningen in januari 2019 opgeleverd.

Ook hier wonen?

Zie jij jezelf al bij het volgende feestje op een bouwplaats in Looër Enk staan? Er zijn nog een paar woningen van fase 3-I beschikbaar. Staat jouw droomhuis erbij? Maak dan vandaag nog een account aan voor Mijn Eigen huis. Een van de verkopende makelaars neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je daar niet op wachten? Bel dan met Ten Hag Zutphen (0575 516 361) of Eggink Maalderink (0575 514 124) om jouw mogelijkheden te bespreken.

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Een woning kopen in Leesten-Oost? Lees hoe het werkt