Eerste kopers tekenen digitaal

21 september '18

Fase 3-I van Looër Enk, Leesten-Oost is in verkoop gegaan met een extra service voor kopers. Namelijk digitaal ondertekenen. De eerste kopers hebben hun koop- en aanneemovereenkomst digitaal ondertekend en daarmee hun huis volledig online gekocht.

Ook digitaal tekenen? Het kan nog!

Op donderdag 6 september zijn we met de 30 woningen van fase 3-I in verkoop gegaan met de mogelijkheid voor digitaal tekenen. De maanden vooraf zijn we druk bezig geweest met de mogelijkheid om je huis volledig online te kopen, aan te bieden aan alle belangstellenden voor dit project. Fase 3-I is nog niet helemaal uitverkocht. Heb je interesse in een 2-onder-1 kapwoning, hoek- of tussenwoning of zo'n praktische levensloopwoning? Bekijk de vrije bouwnummers bij het woningaanbod. Alle informatie staat online en is te downloaden. Klinkt dat als muziek in de oren en zie jij jezelf al zitten aan de eetkamertafel met de tablet voor je om je contract digitaal te tekenen? Kom dan in actie. Twijfel je nog en heb je vragen? Die kan je natuurlijk altijd stellen. Via de chat of telefoon zijn wij goed bereikbaar en beantwoorden jouw vraag graag.

Liever via de makelaar?

Vind je een woning volledig online kopen spannend en wordt je liever begeleid door de makelaar? Natuurlijk is dat ook mogelijk. Bij ons kun je jouw woning 100% online kopen, via een makelaar of een combinatie van beiden. De keus is aan jou.

Reservekandidaat

Staat het bouwnummer van jouw keuze al onder optie? Markeer dit bouwnummer dan als favoriet door op het hartje te klikken. Je wordt dan geregistreerd als reservekandidaat. Indien de huidige optant afziet van de woning, neemt de makelaar contact met je op. Staan er meerdere reservekandidaten op een bouwnummers dan worden deze op volgorde van binnenkomst benaderd. De overige kandidaten staan dan in ieder geval al geregistreerd voor fase 3-II. Met deze 32 woningen zijn wij momenteel achter de schermen alweer in voorbereiding.

  Neem contact met ons op
  Hoe werkt online kopen?