Definitieve prijzen Looër Enk fase 5

12 maart '21

De prijzen per bouwnummer van de woningen van Looër Enk fase 5 zijn bekend. Er worden 37 hoek- en tussenwoningen en verschillende type levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Bekijk hieronder de volledige prijslijst of ga naar de pagina Woningen en klik op jouw favoriete bouwnummer om de exacte prijs in te zien.

Prijslijst Looër Enk fase 5
image alt

Vergroot je kans!

Je kan je kans op jouw droomwoning vergroten door een financiële check te uploaden. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Daarmee laat je aan ons zien dat jij de woning kunt financieren of betaalt met eigen middelen. Nadat de verkoop is gestart kun je ons dit laten weten door een brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in jouw persoonlijke account.

Een financiële check? Zo werkt het.

Rabobank duurzaamheidskorting

De woningen in Looër Enk fase 5 zijn met een Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) van 0 zeer energiezuinig. Dat is niet alleen goed nieuws voor je maandelijkse energielasten, maar kan ook een extra voordeel opleveren voor je hypotheek! Want koop je in Looër Enk fase 5 een nieuwbouwwoning en sluit je je hypotheek af bij de Rabobank? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een mooie korting op je hypotheekrente.

Meer lezen over Rabobank duurzaamheidskorting

Wensenlijst

Vergeet niet om alvast jouw voorkeur op je wensenlijst te zetten. Hoe? Een woning toevoegen aan jouw wensenlijst is heel gemakkelijk. Ga naar de woningenpagina en klik op je favoriete woning. Je klikt op het hartje of de button ‘Wensenlijst’. Vervolgens wordt de woning automatisch opgeslagen. Supersimpel! 

Geef je voorkeur door Bekijk het woningaanbod
Toewijzingscriteria Lees meer over de toewijzing