De definitieve prijzen van fase 3-I zijn bekend!

16 juli '18

Heb je een oogje op één van de 30 woningen van fase 3-I in Looër Enk Leesten Oost? Na de zomervakantie gaan we met deze woningen in verkoop. Je wilt dan natuurlijk wel weten of jouw droomwoning binnen je budget valt. Goed nieuws. De definitieve prijzen staan inmiddels op de site.

Prijzen hoek- en tussenwoningen

Je hebt al een tussenwoning vanaf € 212.500,- vrij op naam. De prijs is afhankelijk van het gekozen bouwnummer en de extra opties waarvan je gebruik maakt. Weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bekijk alle hoek- en tussenwoningen bij het woningaanbod.

Prijzen 2-onder-1 kapwoningen

Een 2-onder-1 kapwoning koop je al vanaf € 312.900,- vrij op naam. Ook hier is de prijs is afhankelijk van het gekozen bouwnummer en de gewenste opties. Bij het woningaanbod staat alles wat je over deze prachtige woningen moet weten. Met een breed scala aan opties krijg je alle ruimte om jouw huis tot een thuis te maken. Heb jij je keuze al gemaakt?

Prijzen levensloopbestendige woningen

Alles liefst gelijkvloers? Dan is een levensloopbestendige woning een hele goede optie. Er is al een levensloopbestendige woning vanaf € 262.900,- vrij op naam. Ook hier is de prijs is afhankelijk van het gekozen bouwnummer en de gewenste opties. Alle informatie over deze ideale woningen vind je bij het woningaanbod. Welke woning is jouw favoriet?

Mijn Eigen Huis in Leesten - Oost

Heb je interesse in 1 van de 30 woningen? Dan heb je een account voor Mijn-Eigen-Huis nodig om jouw voorkeuren door te kunnen geven als we met deze woningen in verkoop gaan. 

Inloggen of account aanmaken
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Online een huis kopen? Bekijk hoe het werkt