Het Looër Enk: centrale ligging

Het gezellige buurtje Het Looër Enk ligt in het midden van de jonge wijk Leesten-Oost, dat op zijn buurt in het oosten van Zutphen ligt. Twee fietsverbindingen omsluiten je toekomstige woonomgeving, waardoor je in een rustige en autoluwe omgeving woont. Op de fiets ben je snel op al je bestemmingen binnen Leesten-Oost. Ook de binnenstad van Zutphen is goed bereikbaar via de speciale fietsbrug. Laat de trappers maar draaien.

Bestemming: thuis

Leesten-Oost is fietsvriendelijk en autoluw van opzet, door de brede fietspaden én doordat de wijk slechts 2 hoofdwegen in en uit de wijk kent. Doorgaand verkeer wordt om de wijk heen geleid via de zuidelijke rondweg N314. In jouw straat tref je straks dus alleen bestemmingsverkeer.

Bestemming: centrum

Als (nieuwbakken) inwoner van Zutphen kom je natuurlijk graag in het historische centrum. Door de goede fietsverbinding vanuit Leesten-Oost rijd je er ongeveer een kwartiertje op. Pak je de auto, dan ben je dezelfde tijd kwijt. Reis je liever met de bus? Vanaf de Kerkhofweg, aan de bovenkant van de buurt Meander, kun je opstappen op lijn 80 of 83 richting centrum en station.

Alles dichtbij Voorzieningen
Meer weten? Contact