Looer Enk
Logo Logo

Genieten van het goede leven in Meander

Meander ligt midden in Leesten-Oost en daarmee vlak bij alle goede voorzieningen die deze wijk biedt. Denk aan het bruisende winkelcentrum, multifunctioneel centrum De Mene met onderwijs- en sportfaciliteiten en het groen van Park Overkamp. Tel daar de kindvriendelijke en autoluwe straten bij op en je kunt hier echt genieten van het goede leven.

Spelen in Park Overkamp

Trommel je buurtvriendjes op en ga lekker buiten ravotten. Kies voor een van vele speeltuintjes of gaan naar het dichtbij gelegen Park Overkamp. Wie staat er als eerste aan de top van de speelheuvel?

Winkelcentrum

Meander ligt op nog geen 5 minuten lopen van het winkelcentrum van Leesten-Oost. Hier vind je onder meer een supermarkt, kledingzaken, een bloemenwinkel, een dierenarts en een drogisterij. Ter ontspanning kun je hier ook heerlijk neerstrijken op een terrasje aan het water.

Fietspaden

Vlak langs Meander lopen de brede fietsverbindingen van Leesten-Oost. Dat zorgt voor een rustige en autoluwe omgeving. Bovendien is het een snelle manier om je door de wijk te begeven én om vlot naar het centrum van Zutphen te fietsen.

Afwatering

Leesten-Oost wordt gesierd door een vijver met veel bomen, wandelpaden en een uitkijkpunt. Naast mooi is deze vijver zeer functioneel. Al het regenwater wordt er - ook vanuit Meander - via zogenoemde wadi’s in opgevangen. Zo komt het op een natuurlijke manier in de grond terecht.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?