Looer Enk
Logo Logo

Thuiskomen in Het Looër Enk

Je haalt de kinderen lopend van school, maakt even een praatje met de buurvrouw. Je doet op de fiets nog snel een boodschap en dan ben je klaar voor een ontspannen avond in je ruime woning. Vanuit je lichte woonkamer mijmer je weg bij het laatste streepje zon dat op je gezicht valt. Je glimlacht en bedenkt dat het toch maar fijn thuiskomen is in nieuwbouwproject Esdoorn in Het Looër Enk.

Sfeervol en modern wonen

Het deelplan Het Looër Enk ligt midden in Leesten-Oost. Hier komen straks moderne en ruime rijwoningen, 2 onder 1-kappers en patiowoningen. Doordat de stijl van de woningen past bij de al bestaande bebouwing, voelt het alsof je nieuwe omgeving jou direct in haar armen sluit. Je woont straks aan een brede straat in een sfeervolle omgeving met waterpartijen en talloze bruggetjes. Subtiele hoogteverschillen door de aanwezige enk zorgen voor een verrassend effect in het straatbeeld. In deze omgeving voel je je direct op je gemak. 

De woningen in project Esdoorn zijn nu in voorbereiding. Na de zomer gaan we starten met de verkoop. Benieuwd of er in project Esdoorn een passende woning voor jou verrijst? We houden je graag op de hoogte >>

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Wees er snel bij
Heb je interesse in zo'n geweldige rijwoning type Esdoorn in Leesten-Oost? Wees er dan snel bij. Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar!
Ik wil deze kans niet missen!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?