Thuiskomen in Het Looër Enk

Je haalt de kinderen lopend van school, maakt even een praatje met de buurvrouw. Je doet op de fiets nog snel een boodschap en dan ben je klaar voor een ontspannen avond in je ruime woning. Vanuit je lichte woonkamer mijmer je weg bij het laatste streepje zon dat op je gezicht valt. Je glimlacht en bedenkt dat het toch maar fijn thuiskomen is in de wijk het Looër Enk, Leesten-Oost Zutphen.

Sfeervol en modern wonen

Het deelplan Het Looër Enk ligt midden in Leesten-Oost. Het plan bestaat uit ruime hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, levensloopbestendige woningen en vrijstaande woningen. Doordat de stijl van de woningen past bij de al bestaande bebouwing, voelt het alsof je nieuwe omgeving jou direct in haar armen sluit. Je woont hier straks aan een brede straat in een sfeervolle omgeving met waterpartijen en talloze bruggetjes. Subtiele hoogteverschillen door de aanwezige enk zorgen voor een verrassend effect in het straatbeeld. In deze omgeving voel je je direct op je gemak.

image alt

Woningaanbod

Fase 5 bestaat uit 37 woningen in het laatste deel van Looër Enk. Het aanbod bestaat uit verschillende type levensloopbestendige woningen met slaapkamer en badkamer op de begane grond, hoekwoningen en tussenwoningen. Alle woningen zijn intussen verkocht.

Bekijk de impressies
Wat is de status? Planning
Meer weten? Contact