Opgeleverd

Thuiskomen in Het Looër Enk

In de ruim opgezette nieuwbouwwijk Het Looër Enk dat midden in het Zutphense Leesten-Oost ligt, haal je de kinderen lopend van school en doe je je boodschappen op de fiets ruime woning. Het plan bestaat uit ruime hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, levensloopbestendige woningen en vrijstaande woningen, volledig in de stijl van de bestaande bebouwing. Brede straten, waterpartijen en talloze bruggetjes en subtiele hoogteverschillen zorgen voor een verrassend effect in het straatbeeld. Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd.

image alt

Duurzaam en klaar voor de toekomst

Looër Enk is helemaal voorbereid op een gasloze toekomst. De woningen hebben namelijk een EPC van 0, beschikken over een luchtwarmtepomp, hebben vloerverwarming op alle verdiepingen en hebben zonnepanelen op het dak.

Sfeervol en modern wonen

In de rustige buurt Looër Enk in Leesten-Oost zijn door diverse aannemers in totaal circa 200 nieuwbouwwoningen gerealiseerd in diverse fases. Bouwbedrijf Nikkels heeft hiervan de meeste woningen voor zijn rekening genomen, maar ook Koopmans Bouw bv heeft letterlijk zijn steentje bijgedragen aan deze gemoedelijke buurt. Rond 2017 kwamen de eerste woningen in de verkoop en in het vierde kwartaal van 2022 waren alle moderne woningen in de sfeervolle wijk opgeleverd.