Logo Logo

De mooie wijken van Leesten-Oost

Leesten-Oost is opgedeeld in verschillende deelgebieden, je vindt hier onder meer Quirijn en Meander. Elke wijk heeft zijn eigen kwaliteiten en kenmerken. In Quirijn heb je de kans om een villa te laten bouwen die voldoet aan al jouw woonwensen, in Meander woon je modern, volgens de laatste bouwtrends. Waar je ook voor kiest, je hebt altijd ruimte om je heen. Waar zie jij jezelf wonen?

Quirijn: voor al je woonwensen

Meander: ruimte voor het hele gezin

Via openslaande deuren de tuin in lopen, uitgebreid koken in de grote keuken of ontspannen werken vanuit je ruime werkkamer. Kiezen voor een woning in Quirijn is kiezen voor maatwerk. In dit deelplan liggen 31 vrije kavels waar je een prachtige villa op kunt laten bouwen. Om je op weg te helpen én te inspireren, liggen er verschillende concepten van woningen voor je klaar. Jij vertelt hoe je wilt leven en wij ontwerpen jouw woning. Zie jij het plaatje al voor je? Realiseer ook jouw droomhuis in Quirijn.

Wonen in Meander betekent wonen aan brede straten in een sfeervolle omgeving met waterpartijen en talloze bruggetjes. Subtiele hoogteverschillen door de aanwezige enk zorgen voor een verrassend effect in het straatbeeld. Door de verkeersluwe omgeving stoepranden en voetballen kinderen hier veilig op straat. Meander biedt je ruimte voor het hele gezin én een woning die van alle gemakken voorzien is. Op zoek naar de perfecte woning voor de toekomst? Bekijk de plannen in Meander.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?