Logo Logo

Wat staat er gepland in Leesten-Oost?

Leesten-Oost is volop in beweging: dat zie je aan de hardwerkende bouwvakkers, maar ook aan de vele bewoners die hier al hun draai hebben gevonden. Er wordt volop gebouwd, grond voorbereid en er zijn woningen en kavels in verkoop. In Het Looër Woud liggen in het project Quirijn vrije kavels op nieuwe bewoners te wachten. In Het Looër Enk zijn nu 15 woningen aan de Canadasingel in voorbereiding. Na de zomervakantie start de verkoop van deze woningen.

In voorbereiding:

Een grote woonkeuken, een eigen kantoor op zolder of openslaande deuren naar de tuin. Nieuwbouwproject Quirijn in Het Looër Woud biedt ruimte aan al jouw woonwensen. Het project bestaat uit 31 vrije kavels in Leesten-Oost, aan de rand van Zutphen. Momenteel is er nog 1 kavel beschikbaar.

Kavels in Quirijn >> 

Het project Esdoorn ligt in deelgebied Het Looër Enk in Leesten-Oost. Hier verrijzen straks moderne en ruime rij- en hoekwoningen, 2 onder 1-kappers en patiowoningen. Momenteel zijn aan de Canadasingel 15 rij- en hoekwoningen van het type Esdoorn in voorbereiding. Deze gaan na de zomer in verkoop. Benieuwd of er op deze mooie plek een passende woning voor jou verrijst?

Bekijk de plannen voor Het Looër Enk >>

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?