Looer Woud
Logo Logo

Planning bouwen met begeleiding

 

De vrije kavels in nieuwbouwproject Quirijn bieden je veel vrijheid voor het neerzetten van je droomhuis. Natuurlijk volgens de planning die jij zelf in gedachten hebt. Of die je met ons samen bepaalt.

In Het Looër Woud liggen nog een aantal vrije kavels. Hoe je nieuwe huis eruit komt te zien, bepaal je helemaal zelf. Daarbij krijgt je hulp van Brummelhuis. De adviseurs begeleiden je bij het ontwerpproces, ondersteunen je tijdens het bouwtraject en verzorgen al het papierwerk. Handig toch?

Hoe werkt het?

Je wordt geholpen door Brummelhuis die je begeleiden je van A tot Z. Bij de keuze voor een woningtype, de indeling van de verdiepingen maar geven ook ondersteuning tijdens het bouwtraject en verzorgen al het papierwerk. Handig toch? 

Bouw je samen met Brummelhuis, dan doorloop je de volgende stappen:

Kavel en woningtype kiezen

Je kiest een kavel en geeft aan welk woningtype je aanspreekt.

Woning ontwerpen

Op basis van het gekozen woningtype stellen we jouw ideale huis samen.

Bouwtekening maken

We maken een bouwtekening inclusief begroting.

Financiering

Met deze begroting kun je op zoek naar een hypotheekverstrekker. De verkopende makelaar kan je hierbij adviseren.

Handtekening zetten

Het ontwerp is af, de tekeningen zijn gemaakt en de financiering is geregeld. Met je handtekening maak je jouw keus voor Quirijn definitief.

De bouw

We gaan de woning bouwen! Dit doen we onder woningborg-garantie, wat je de zekerheid geeft dat de woning daadwerkelijk gerealiseerd wordt.

Oplevering

Wanneer de woning staat, volgt een opleveringskeuring om te controleren of de woning tot in detail is afgewerkt. Daarna krijg je de sleutel: tijd om het huis tot een thuis te maken.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?