Looer Woud
Logo Logo

Quirijn: goed voorzien

Quirijn ontstaat in de jonge wijk Leesten-Oost in Het Looër Woud waar al veel voorzieningen aanwezig zijn. Zo woon je pal naast het winkelcentrum en vind je een basisschool en sporthal op nog geen 5 minuten loopafstand. Waar je ook behoefte aan hebt, je vindt het allemaal binnen handbereik.

Winkelcentrum

Quirijn ligt direct naast het winkelcentrum van Leesten-Oost. Hier vind je onder meer een supermarkt, kledingzaken, een bloemenwinkel, dierenarts en een drogisterij. Ook is er een plein met een terras en vind je aan het water, even verderop, een horecapaviljoen.

Onderwijs en meer in multifunctioneel centrum

Multifunctioneel centrum De Mene ligt op nog geen 5 minuten lopen van Quirijn. Hier zijn onder meer de Lea Dasberg School, kinderdagverblijf De Blokkentoren, een peuterspeelzaal en Dagcentrum Zutphen van Zozijn gevestigd. Ook kun je er sporten.

Onderwijs in de omgeving

In het nabijgelegen Warnsveld kunnen kinderen naar Christelijke Basisschool Arcade, Openbare Basisschool Welgelegen of Openbare Basisschool Het Forum.

Parkeren in Quirijn

Op je eigen kavel heb je de ruimte om je auto(‘s) kwijt te kunnen. Natuurlijk is er ook gedacht aan familie en vrienden die op bezoek komen: in de autoluwe wijk zijn op straat parkeervakken gerealiseerd.

Skatepark De Canyon

Vanaf het winkelcentrum heb je zicht op het skatepark De Canyon. Hier stunten echte lefgozers op hun skeelers, skateboard of BMX.

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?