Looër Enk
Logo Logo
Wat is jouw droomwoning?
Meer weten?
Project in voorbereiding

Thuiskomen in Het Looër Enk

Je haalt de kinderen lopend van school, maakt even een praatje met de buurvrouw. Je doet op de fiets nog snel een boodschap en dan ben je klaar voor een ontspannen avond in je ruime woning. Vanuit je lichte woonkamer mijmer je weg bij het laatste streepje zon dat op je gezicht valt. Je glimlacht en bedenkt dat het toch maar fijn thuiskomen is in nieuwbouwproject Esdoorn in Het Looër Enk.

Sfeervol en modern wonen

Het deelplan Het Looër Enk ligt midden in Leesten-Oost. Hier komen straks moderne en ruime rijwoningen, 2 onder 1-kappers en patiowoningen. Doordat de stijl van de woningen past bij de al bestaande bebouwing, voelt het alsof je nieuwe omgeving jou direct in haar armen sluit. Je woont straks aan een brede straat in een sfeervolle omgeving met waterpartijen en talloze bruggetjes. Subtiele hoogteverschillen door de aanwezige enk zorgen voor een verrassend effect in het straatbeeld. In deze omgeving voel je je direct op je gemak. 

De woningen in project Esdoorn zijn nu in voorbereiding. Na de zomer gaan we starten met de verkoop. Benieuwd of er in project Esdoorn een passende woning voor jou verrijst? We houden je graag op de hoogte >>

Legenda
Kies woningsoort 3
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed
Update
Nu al inschrijven?
Dat kan! Want na de zomer gaat project Esdoorn in het Looër Enk in de wijk Leesten-Oost in de verkoop. Heb je de schetsen van deze 15 rijwoningen online al gezien? Al voorkeur voor een woning? Schrijf je dan hier vast in op de woning van je keuze. Op deze manier krijg je de datum van de start verkoop als eerste binnen en mis je niets.
Inschrijven

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?